WELKOM BIJ APARTT WONEN

 info@kaday.nl 

BEHOEFTE aan rust, energieladen, zingeving, boeklezen...?  
BizBize / Landelijk vakantie-huis is een prima optie!

 

Bizbize is een heerlijk landelijk huis, bevindt zich in een prachtige vallei, tussen de wijngaarden bij een leuk dorp in Turkije, net buiten de stad Salihli. Vanaf dakterras of balkons, kun je genieten van een oase aan ruimte en natuur... Hier kun je heerlijk wegdromen, bijkomen, energie -en nieuwe ideën opdoen, van zon, natuur, omgeving, eten en alles genieten... `s Ochtends wordt je wakker met de bel/fluitgeluiden van de dorpsherder en zijn kudde en nostalgisch treingetoeter. De zon schijnt elke dag prachtig en vooral in het voor -en najaar met een zeer aangename temparatuur. In de zomer kan het aardig warm worden, maar op het balkon/terras waait vaak een lekker briesje en het voelt zeer aangenaam. Het beleven van de zons- op en ondergang is daar heel bijzonder... Je kunt bijna alles uit de eigen tuin plukken en klaarmaken: Tomaten, paprika, auberguine, okra, ..., druiven, (water)meloen, perziek, abrikoos, vijgen, appels, granaatappel, kwepeer, kaki, walnoot... De groente en het fruit smaken daar heel lekker en natuurlijk!

 

Kabazli is een leuk dorp, op 7 km afstand van Salihli (richting Alasehir) in Turkije. Dorpelingen zijn heel vriendelijk en gastvrij. Zij destilleren hun eigen raki. In het dorp zijn 2 koffiehuizen, een aantal winkels voor dagelijkse boodschappen en een regionale school (basisonderwijs) te vinden.

Openbare vervoer voor de omgeving is per busjes en trein geregeld en om de 20 minuten rijdt een busje van/naar Salihli. De trein van Salihli (lijn Izmir/Ankara) stopt bij de dorpshalte. Je kunt natuurlijk ook eventueel een auto huren en als je de omgeving beter wilt verkennen...

 

Het landelijke huis (BizBize) bevindt zich langs de afslag naar het dorp (Kabazli) en wordt omringd door wijngaarden en fruit bomen. Het staat in het midden van een perceel van ruim 2000 m2. 

 

Wil je in een landelijk gebied en accommodatie, je hoofd leegmaken, rustnemen en bijkomen, ...? BizBize is daar een prima plek voor. Het is TE HUUR en bedoeld voor 1 of 2 personen. Bij serieuze interesse, neem ajb. even contact op. De huur prijs bepalen we in goed overleg samen...

 

Info/reservering: 

E-mail: info@kaday.nl