WELKOM BIJ APARTT WONEN

e-mail: info@sanabana.nl  telefoon: 0031 (0)6 418 54 306

BizBize / Landelijk vakantie-huis / Te Huur

Bizbize is een heerlijk landelijk huis, bevindt zich in een prachtige vallei, tussen de wijngaarden bij een leuk dorp in Turkije, net buiten de stad Salihli. Vanaf dakterras of balkons, kun je genieten van een oase aan ruimte en natuur... Hier kun je heerlijk wegdromen, bijkomen, energie -en nieuwe ideën opdoen, van zon, natuur, omgeving, eten en alles genieten... `s Ochtends wordt je wakker met de bel/fluitgeluiden van de dorpsherder en zijn kudde en nostalgisch treingetoeter. De zon schijnt elke dag prachtig en vooral in het voor -en najaar met een zeer aangename temparatuur. In de zomer kan het aardig warm worden, maar op het balkon/terras waait vaak een lekker briesje en het voelt zeer aangenaam. Het beleven van de zons- op en ondergang is daar heel bijzonder... Je kunt bijna alles uit de eigen tuin plukken en klaarmaken: Tomaten, paprika, auberguine, okra, ..., druiven, (water)meloen, perziek, abrikoos, vijgen, appels, granaatappel, kwepeer, kaki, walnoot... De groente en het fruit smaken daar heel lekker en natuurlijk!

Kabazli is een leuk dorp, op 7 km afstand van Salihli (richting Alasehir). Dorpelingen zijn heel vriendelijk en gastvrij. Zij destilleren hun eigen raki. In het dorp zijn 2 koffiehuizen, een aantal winkels voor dagelijkse boodschappen en een regionale school (basisonderwijs) te vinden.

Openbare vervoer voor de omgeving is per busjes en trein geregeld en om de 20 minuten rijdt een busje van/naar Salihli. De trein van Salihli (lijn Izmir/Ankara) stopt bij de dorpshalte. Je kunt natuurlijk ook eventueel een auto huren en als je de omgeving beter wilt verkennen...

Het landelijke huis (BizBize) bevindt zich langs de afslag naar het dorp (Kabazli) en wordt omringd door wijngaarden en fruit bomen. Het is in 2010 gebouwd en staat in het midden van een perceel van ruim 2000 m2. 

Begane grond: woonkamer met open keuken, badkamer (douche, toilet, wasmachine), kleine slaapkamer en voor/achter 2 grote balkon/terrras. 

1e etage: drie slaapkamers, badkamer (douche en toilet) en groot balkon/terras met een ruime schuifdeur. 

Zolder etage: Overdekt dakterras, met een kleine keukenvoorziening, douche, toilet en een klein depo. Het dak is gebouwd op stalen palen en geisoleerde metalen dakpanelen.

Het is voor vakanties Te Huur vanaf 250 euro per week.

Boeking: een reservering of boeking staat pas vast als die betaald is.

Annulering: boekingen kunnen tot 4 weken kosteloos geannuleerd worden. Vanaf laatste 4 weken kan dat niet meer geannuleerd worden. Wij doen ons wel best, om eventueel de boeking te wijzigen naar een andere beschikbare vertrekdatum.   

Info/reservering: 

Telefoon: 00 31 (0)6 418 54 306
E-mail: info@sanabana.nl